tiistai 19. tammikuuta 2016

Tekninen tauko ja blogialustan vaihto





Blogi menee tekniselle tauolle ja hylkää bloggerin


Blogini ei tule seuraavan viikon tai kahden aikana päivittymään normaalisti. Syynä tähän on siirtyminen maksetulle hostille ja omalle internet-osoitteelle. Kokonaan uuden sivuston rakentaminen ja vanhan sisällön saumaton liittäminen siihen vaatii työtä. Tätä työtä yritän kandini ohella tehdä niin nopeasti kuin ehdin, mutta hetki siinä menee. Tätä odotellessa minkäänlaista uutta sisältöä ei itse blogiin päivittymään, koska se on mielestäni vähän turhaa. Tämä nyt lukemasi sivusto tulee katoamaan kuitenkin ja uudella sivustolla kaikki tulee toivon mukaan toimimaan paremmin. Uusi blogialustani tulee olemaan Wordpress ja osoitteeni www.saagojajatikkuukkoja.fi. Jos nyt yrität mennä tuohon osoitteeseen, niin löydät sieltä geneerisen "Website coming soon" -sivun. Uusi sivusto tulee aukemaan toivon mukaan viimeistään tulevan viikon aikana. 

Tätä odotellessa blogini Facebook-sivu tulee toimimaan normaalisti ja sinne voi odottaa jonkinlaista sisältöäkin. Joitain kuvapäivityksiä luultavasti tulee katkon aikana. Jos et ole vielä nähnyt Facebook sivuani, niin löydät sen osoitteesta https://www.facebook.com/saagojajatikkuukkoja/ .
Siitä sivusta kannattaa myös tykätä, jos sitä ei ole vielä tehnyt. Minä kiitän. 

Loppuun voisin liittää vielä jonkin kivan kuvan. 

Turun Koroistenniemi. Edessänäkyvät rauniot ovat entisen piispankirkon jäännökset. Rakennus on tehty viimeistään vuonna 1229.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti